jueves, 21 de febrero de 2013

Crítica al clergat (Català)

Des del meu primer punt de vista crec que amb els avanços de la ciencia i la tecnologia cada vegada està més clar que l'esglesia s'ha anat separant de les persones, ja que aquesta dona més aleternatives a la clasica i sense sentit "Teoria de Déu".

Son molts avui día els articles, videos i demés coses que demostren la inexistencia d'un déu o altre figura sobrenatural. El clergat s'esforça per condenar aquets escrits i imatges com blasfemies impures diuen ells, només per el seu propi interés econòmic. I a això volia arrivar l'esglesia sempre a intentat anar per damunt de la clase més pobre i desfavorida, sempre que s'ntenta demostrar algo nou o condenen, inclusive alguns casos a matar per callar la realitat. Esta clar que viuen de la manuntenció milionaria del govern, si es queden sense creients no hi ha subenció, i sense subenció no hi ha diners, s'acabaria l'estafa eclesiastica i això els nostres amics del clergat no ho poden permitir. (Ironia)

Serà directament proporcional que el poble és cregui tot lo que digui l'esglesia i la seva manutenció econòmica.

L'objectiu del clergat no és caure bé o malament, sinó reprimir "pensaments negatius" per tal de sustenir el seu estatus social de reis del món, per dir-ho d'alguna manera, i per tant seguir amb el suport dels governs mundials.

I per això la diminució de creients a influencia de les teories alternatives, alarma molt a el clergat i al seu negoci milionari.

Vesión PDF | Artículo en castelano <-

No hay comentarios:

Publicar un comentario